LASERGRAVEREN, DE ONUITWISBARE INDRUK

GRAVERINGEN

Persoonlijk
Graveringen zijn heel persoonlijk. Denk aan de vingerafdruk van jouw dierbare op een sieraard, sluiting of een ander voorwerp. Deze is natuurlijk van onschatbare waarde en zal nog belangrijker worden als een persoon overleden is. In overleg met jou zijn de mogelijkheden oneindig. Jouw fantasie kunnen wij vormgeven en we denken graag met je mee.

Logo
Ook uw promotiemateriaal of producten kunnen wij voorzien van teksten, bar- of QR codes en/of logos. Een voorbeeld hiervan ziet u in de vorm van een kunststof stoffer en blik welke we voorzien hebben van het bedrijfslogo van de opdrachtgever. Wij zijn zeer flexibel, denk aan het feit dat we bij grotere hoeveelheden interessante prijzen rekenen.

Snel
Onze levering is altijd op korte termijn. Wij werken met een operationele geest en zijn klantgericht. Kortom, bij GRIDLOCK zijn jouw wensen uniek en met liefde gemaakt.

SIERADEN MET EEN VINGERAFDRUK

Een sieraad met een vingerafdruk is iets heel persoonlijks en is een hele waardevolle herinnering, als iemand een onuitwisbare indruk op je heeft, of heeft achtergelaten. Persoonlijker kan een sieraad niet worden! Hoe je je vingerafdruk maakt leggen we even uit en je kunt ook nog onze instructievideo bekijken.

  • Je pakt een stuk wit papier, een HB potlood, die is namelijk zacht en geeft veel koolstof af, een rol plakband en een schaar.
  • Je kleurt een stukje van het witte papier goed zwart (kruislings) met het potlood.
  • Dan wrijf je met je vinger stevig over het zwarte vlak, zodat je vinger goed zwart is.
  • Vervolgens plak je je vinger aan de plakkant van de strak getrokken plakband en trekt hem voorzichtig weer los. Dan knip je het stukje af waar je vingerafdruk op staat.
  • Plak het stukje plakband, met daarop de vingerafdruk, op het witte papier. Als het goed is, zie je nu een duidelijke vingerafdruk met strakke lijnen. Hoe duidelijker de contouren, hoe duidelijker de gravering op je sieraad wordt.
  • De laatste stap: Je maakt er een scherpe foto van, verhoogt het contrast en uploadt deze bij het afrekenen.