GRIDLOCK: ELKE ARMBAND UNIEK

‘Bracelets are like ice cream, there’s always room for more’

ONZE ARMBANDEN

LEER

– Sierlijk, stoer of met persoonlijke tekst…? Kijk in onze leer shop en volg je hart, want dat klopt! –

REEF

– Deze kleine opdonder kan zware stormen doorstaan. Daar is hij tenslotte voor gemaakt. Zeilen op de wind van vandaag! –

LITTLE FENDER

- Klein maar dapper staat ze haar mannetje! -

BIG FENDER

- Big Fender..., Big, maar wel heel Tender.
Zich aanpassend aan elke gelegenheid, soepel als hij is. -

PARACORD

– Voor de Parachutist, de Zeiler, of de Survival fan, maar ook als je gewoon van paracord houdt, dat mag natuurlijk ook –

AMBACHTELIJK & HANDGEMAAKT

Om je armband persoonlijk te maken kunnen we een tekst, naam, of een datum in het leer, of in de sluiting graveren. Misschien wil je de naam van je geliefde, kind of een overleden dierbare bij je dragen. De sluiting leent zich uiteraard alleen voor korte graveringen. Ondanks dat er al veel armbanden in onze webshop te zien zijn, is er veel meer mogelijk. Kijk voor voorbeelden eens bij onze "Specials". Heb je een speciaal verzoek, of idee? Wij denken graag met je mee en maken de armband zoals jij hem wilt hebben. Neem dan even contact met ons op.

Kortom bij GRIDLOCK bestel je een armband die is gemaakt met liefde, met de hand en van duurzaam materiaal!

ONZE MATERIALEN

Paracord, of parachutekoord, is een supersterk soepel nylon koord welke bestaat uit een mantel en kerndraden. De oorsprong van dit koord ligt in de dragende lijnen van parachutes uit de tweede wereldoorlog. Wij werken met Paracord 550 type III. Paracord armbanden hebben verschillende knoopvormen en (combinaties) van kleuren.

Sluitingen zijn er in vele vormen. Wij werken met metalen uitvoeringen in haak-vorm, een kliksluiting (buckle), de stoere harpsluiting/D-sluiting (zoals in ons logo) of een magneet. De magneet is ONGESCHIKT voor mensen met een pacemaker. De buckles zijn er in zwart staal (gun metal) en brons. De harpsluiting is van verzinkt staal. De magneetsluiting is van RVS.

PPM touw (Poly Propylene Multifilament) is een gevlochten soepel en glanzend touw. Het is licht en neemt heel weinig water op. Het is niet giftig voor mens of dier. Ga je voor stoer, dan is wellicht de Big Fender de juiste keuze voor jou. Wil je delicaat of verfijnd, dan kun je kiezen voor de LITTLE FENDER of REEF.

Je krijgt onze armbanden standaard thuis gestuurd in een luxe bewaaretui. Tegen een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een geschenkverpakking in de vorm van een houten doosje met logo. Standaard staat ons logo op het doosje, maar in overleg kunnen we daar ook een eigen embleem, naam of een andere vorm plaatsen; er zijn legio mogelijkheden. Afhankelijk van de vorm gaat dit op meerprijs basis, dit alles in overleg.

Leer in ons assortiment, is er in verschillende variaties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een enkele leren band van 10mm breed. Deze kunnen we personaliseren door er een tekst naar keuze in te graveren, denk hierbij aan een naam, een spreuk of een datum die voor jou belangrijk is. Dit hangt natuurlijk een beetje van de lettergrootte en de tekst af. Hierover kunnen we altijd overleggen.

Naast de enkelvoudige leren armbanden maken wij ook fantasie uitvoeringen. Natuurlijk zijn die ook van echt leer gemaakt. Denk hierbij aan versieringen in de band, maar ook aan verschillende breedtes en/of diktes of combinaties hiervan.

Om de juiste maat te meten is het belangrijk dat je meet op de goede plaats. Dit is zo dicht mogelijk tegen je hand aan (onder het knobbeltje). Kijk daarom op deze pagina, bekijk ons filmpje, print het meetlint, knip het uit en leg het om je pols en lees de maat af. Meet NIET je eigen armband, want die is altijd afwijkend van onze producten. Pas zelf geen speling toe, daar houden wij rekening mee.