AMBACHTELIJK & HANDGEMAAKT

Bij GRIDLOCK worden alle armbanden ambachtelijk en met de hand op maat gemaakt. Hier zie je de 'Black Beauty', één van onze favorieten, in de maak. Deze nautische armband heeft geen naden, de buckle is namelijk aan het touw gesplitst. Een techniek waar een lus in een touw wordt gemaakt, zonder een knoop te leggen. Het splitsen kennen we uit de scheepvaart, daar waar onze roots liggen. Als kleinkinderen van beroepsschippers raakten wij al op vroege leeftijd vertrouwd met het maken van nautische knopen en het splitsen van touwwerk.

Vanuit die interesse is het maken van armbanden van touw ontstaan. Het werken met natuurlijke materialen spreekt ons erg aan. Het logische gevolg daarvan is dat we ook armbanden van leer maken. Het maken van armbanden geeft ons veel voldoening en energie.

Kortom bij GRIDLOCK bestel je een armband die is gemaakt met liefde, met de hand, en van duurzaam materiaal!

PERSOONLIJK

Welke armband je mooi vindt is natuurlijk heel persoonlijk. Wij vinden het super gaaf om jouw armband nog persoonlijker te maken door er bijvoorbeeld een tekst in te graveren. Met de aanschaf van een engraving machine is voor ons een droom uitgekomen. Misschien wil je de naam van je geliefde, of van je kind op je armband hebben, of wellicht heb je een lijfspreuk die je uit wilt dragen. Voor ons geldt in ieder geval: "We love to do it, till the moon and back 😉 "

ONZE REVIEWS